Accessibility Tools

8380 Hévíz, Honvéd u. 7.  |  Tel.:+36 83 340-450,  +36 83 540-139  |    agneshotel.heviz@gmail.com 

Bioptron

A BIOPTRON Fényterápia Rendszer egy világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai fényterápiás eszköz, amelynek különleges optikai egysége a nap által természetesen kibocsátott, elektromágneses spektrumhoz hasonló fényt bocsát ki, amely nem tartalmaz UV-sugarakat.

Iszappakolás

Az iszapot közvetlen a bőrre pakolják és igen hatékony a reumás panaszok kezelésében. Az iszap hőmérséklete általában 40°C. A meleg iszap rendkívül relaxáló hatású, és fokozza az egész test vérkeringését.

Jacuzzi, pezsgőfürdő

A 12 személyes pezsgőfürdő medencéje kényelmes, kellemes relaxálást, pihenést nyújt. Vize 32 - 35 fokos. A jacuzzi hidromasszázs rendszeres használata jó közérzetet biztosít. Az úszómedence hőmérséklete  22-25°C.

Kezelések

Reumatológiai orvosi vizsgálat: 8.000 Ft
Kontroll orvosi vizsgálat: 8.000 Ft
Masszázs 30 perc: 8.000 Ft
Talpmasszázs 45 perc: 10.000 Ft
Tangentor: 3.000 Ft
Iszappakolás: 5.000 Ft
Bioptron: 2.500 Ft

Kozmetika

Kozmetikusunk áll vendégeink rendelkezésére, amennyiben vendégünk nagykezelést, arc és dekoltázs masszázst, frissítő kiskezelést, ultahangos ránckezelést, sminket, gyantázást szeretne igénybe venni.

Manikür

Manikűrösünk időpont egyeztetéssel lakkozást, műköröm építést, hidratáló, vitaminos masszázst stb. vállal.

Masszázs

A Masszázs fokozza a vérkeringést, helyreállítja a bőr rugalmasságát, a bőr alsó rétegeibe lerakódott salakanyagokat eltávolítja, elősegíti a nyirokáramlást. A szolgáltatás: térítéses

Orvosi vizsgálat

Kontroll a kezelések megkezdése előtt a vendégek szakorvosi konzultáción vesznek részt. Az orvos állítja össze az egyénre szabott kezelési tervet.

Pedikür

Pedikűr a szépségipar része. A lábápoláshoz sok minden hozzá tartozik: a bőrkeményedés eltávolítása, a sarok és a körmök rendbetétele,lábak szőrtelenítése.

Sókamra

Ennek a kezelésnek a során kihasználjuk a só hatékony hatását. Inhalálása javítja a nyálkahárty működését.

Szauna

Az egészséges életmód és a szórakozás egyik formája. Egészségre előnyös hatásai a következők: a vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet, javítja a vérkeringést.

Talpmasszázs

A talpmasszázs gyorsan, mellékhatások nélkül óvja-javítja testi-lelki egészségünket. Betegségeket előz meg, megindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A talp masszázsával a rendkívül gazdag érzőideg-ellátása révén a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a belső szervekre lehet hatást gyakorolni.

Ultrahangos ránckezelés

Ultrahangos ránckezelés: az ultahang fellazítja a sejtmembránt, s így több hatóanyag jut be a bőrbe. Ránctalanító hatása van.

Vízsugármasszázs

A kezelés során a meleg fürdő és a masszázs együttes hatását használják ki az izompanaszok enyhítésére. A vendég 35-37 C fokos vízzel töltött nagy kádba fekszik, a kezelő pedig erős vízsugárral óvatosan masszírozza a fő izomcsoportokat.

Értékesítés, Recepció: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Tel.:+36 83 340-450, +36 83 540-139 

© 2023 Ágnes Hotel Minden jog fenntartva