huenfrdeitrues

Szolgáltatásaink

Szauna

Az egészséges életmód és a szórakozás egyik formája. Egészségre előnyös hatásai a következők: a vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet, javítja a vérkeringést.

Sókamra

Ennek a kezelésnek a során kihasználjuk a só hatékony hatását. Inhalálása javítja a nyálkahárty működését.

Jacuzzi, pezsgőfürdő

A 12 személyes pezsgőfürdő medencéje kényelmes, kellemes relaxálást, pihenést nyújt. Vize 35 - 36 fokos. A jacuzzi hidromasszázs rendszeres használata jó közérzetet biztosít.

Masszázs

A Masszázs fokozza a vérkeringést, helyreállítja a bőr rugalmasságát, a bőr alsó rétegeibe lerakódott salakanyagokat eltávolítja, elősegíti a nyirokáramlást. A szolgáltatás: térítéses

Talpmasszázs

A talpmasszázs gyorsan, mellékhatások nélkül óvja-javítja testi-lelki egészségünket. Betegségeket előz meg, megindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A talp masszázsával a rendkívül gazdag érzőideg-ellátása révén a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a belső szervekre lehet hatást gyakorolni.

Orvosi vizsgálat

Kontroll a kezelések megkezdése előtt a vendégek szakorvosi konzultáción vesznek részt. Az orvos állítja össze az egyénre szabott kezelési tervet.

Gyógytorna

A gyógytornászok aktív és passzív gyakorlatokat, valamint kimozgatásokat végeztetnek. A gyógytorna végezhető egyedül, vagy csoportokban és vízben.

Vízsugármasszázs

A kezelés során a meleg fürdő és a masszázs együttes hatását használják ki az izompanaszok enyhítésére. A vendég 35-37 C fokos vízzel töltött nagy kádba fekszik, a kezelő pedig erős vízsugárral óvatosan masszírozza a fő izomcsoportokat.

Ultrahang

Mikromasszázs hatásán keresztül kezeli a problémás területeket, azáltal, hogy élénkíti és melegíti az érintett izmokat. Izomlazító és fájdalomcsillapító hatása van.

Iszappakolás

Az iszapot közvetlen a bőrre pakolják és igen hatékony a reumás panaszok kezelésében. Az iszap hőmérséklete általában 40°C. A meleg iszap rendkívül relaxáló hatású, és fokozza az egész test vérkeringését.

Interferencia

Interferenciaáram kezelés: A kezelés a fájdalomcsillapítás rendkívül hatékony módszere, különösen a nyak és gerinc területén. Gyógyító hatással bír a vérkeringés javításával.

Galvánfürdő

A galvánfürdőt főleg degeneratív, gyulladást okozó ízületi problémákra alkalmazzák. A vendég 34 fokos vízben fekszik, miközben elektromos áram járja át a testét.

Craniosacralis terápia

A craniosacralis terápia egy különösen gyengéd, mélyreható kezelési forma, mely csökkenti a felgyülemlett stresszt, segít a betegségek megelőzésében és gyógyításában egyaránt. Merőben más, mint a masszázs, csontkovácsolás vagy egyéb manuális terápiák ahol nagyobb fizikai erőt alkalmaznak. A craniosacralis terápia során finom, apró mozdulatokkal a test természetes ritmusát követve idézünk elő változást a szervezetben.

Aqua fitness

Az aqua fitness során a vendég úszóövet visel, és mélyvízben jogging-ol. Ezt kiegészítve egy sor egyéb gyakorlatot végezve hatásos a szívverés fokozására valamint az izmok erősítésére.

Bioptron

A BIOPTRON Fényterápia Rendszer egy világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai fényterápiás eszköz, amelynek különleges optikai egysége a nap által természetesen kibocsátott, elektromágneses spektrumhoz hasonló fényt bocsát ki, amely nem tartalmaz UV-sugarakat.

Kozmetika

Kozmetikusunk áll vendégeink rendelkezésére, amennyiben vendégünk nagykezelést, arc és dekoltázs masszázst, frissítő kiskezelést, ultahangos ránckezelést, sminket, gyantázást szeretne igénybe venni. Árlista

Ultrahangos ránckezelés

Ultrahangos ránckezelés: az ultahang fellazítja a sejtmembránt, s így több hatóanyag jut be a bőrbe. Ránctalanító hatása van.

Pedikür

Pedikűr a szépségipar része. A lábápoláshoz sok minden hozzá tartozik: a bőrkeményedés eltávolítása, a sarok és a körmök rendbetétele,lábak szőrtelenítése.

Manikür

Manikűrösünk időpont egyeztetéssel lakkozást, műköröm építést, hidratáló, vitaminos masszázst stb. vállal.

Fitness

A fitnesz (gyakran angolosan: fitness) olyan életforma, amely a jó fizikai erőnlétet, a szív, a tüdő és a vérkeringés tartós teljesítőképességének fejlesztését, az egészséges életmódot és az esztétikus külsőt helyezi előtérbe.